My QO-100 station

Wat foto`s van mijn QO-100 station.

Voor mijn verbindingen op de QO-100, bekijk mijn logbook hier

.Naar mijn qo-100 log

Na veel op het net rondgekeken te hebben toch maar de stap genomen om dit project op te starten. Uiteindelijk is het zoals je ziet goed gekomen. De adalm pluto doet goed zijn best en samen met een 20 watt lineair die ik dankzij mijn buurman PE1JBK, John Lambo heb verkregen maak ik mooie verbindingen op de QO-100. Alles netjes in een kastje en samen met de PSU die ik al had vormen ze een mooi team. De antenne heb ik zelf gebouwd, 3d printer was al in mijn bezit dus de keuze was snel gemaakt. Software die ik gebruik is SDR-console en verder nog een interface van leo bodnar. nu ook voorzien van een goed werkende microfoonstandaard van ikea( lanespelare).

een microfoon houder van ikea gekocht prima werking en niet duur. hij heet de lanespelare.